nieuws

Amvest koopt 358 woningen in Diemen

Beleggingen

Amvest Investment Management koopt turnkey voor twee van zijn klanten 358 appartementen met berging, 217 overdekte parkeerplaatsen, een fietsenstalling en 54 m2 gallerieruimte in project Holland Park in Diemen Zuid.

Amvest koopt 358 woningen in Diemen

Holland Park Fase III is een ontwikkeling van Snippe Projecten. Zowel de gemeente Diemen als de initiatiefnemers van Holland Park zijn blij met deze stap. ‘Naast heel veel kopers is er ook veel belangstelling voor een vrijesectorhuurwoning in Holland Park’, stelt André Snippe namens Holland Park. De 358 vrijesectorhuurappartementen bevinden zich in vier appartementengebouwen, te weten Toren 3, Blok 6, Toren 4 en Blok 7. Op 27 oktober 2016 is gestart met de bouw van Toren 3 en Blok 6.

Amvest is bij de aankoop geadviseerd door BarentsKrans; de verkoper door Van Dijk & Ten Cate en Houthoff Buruma.

 

Reageer op dit artikel