nieuws

Altera koopt 30 appartementen in Gouda

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft 30 appartementen aangekocht in het project Koningshof in Gouda. Koningshof wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Blauwhoed en Gebr. Blokland en is gelegen op een historisch waardevolle locatie in de Goudse binnenstad.

In het plangebied staan verschillende monumentale panden die gerestaureerd worden en integraal onderdeel zijn van het plan. Met deze aankoop vergroot Altera zijn bezit in Koningshof tot totaal 70 appartementen. Koningshof is een bijzonder project vanwege de binnenstedelijke locatie, de integratie met de monumentale panden en de uiteenlopende woningtypes die er een plaats krijgen.  Blauwhoed, Gebr. Blokland en Altera tekenden de koopovereenkomst voor de 30 appartementen. De appartementen hebben drie of vier kamers en een oppervlakte van 77 tot 100 m2 met grote balkons aan de Turfsingel. Altera gaat de appartementen, met ondergelegen parkeergarage, verhuren in de vrije sector. De bouwstart wordt in het vierde kwartaal van 2016 verwacht, met een oplevering in het eerste kwartaal van 2018.

Reageer op dit artikel