nieuws

Twee dc’s van WDP opgeleverd in Wallonië

Beleggingen

WDP leverde in september twee nieuwe distributiecentra op in Wallonië.

Op 29 september werd het eerste WDP-warehouse in de haven van Luik – Trilogiport – officieel geopend. Logistiek dienstverlener Tempo Log Belgium kan er beschikken over ongeveer 17.000 m2 aan logistieke magazijnruimte voor de opslag en distributie van teenslippers van het merk Havaianas, eigendom van de Braziliaanse groep Alpargatas. WDP en Tempo Log Belgium hebben bovendien al een akkoord voor uitbreiding van de huidige site tot een totale oppervlakte van circa 23.000 m2.

Eerder in september openden een distributieruimte (ruim 20.000 m2) in Heppignies voor huurder Trafic, na herontwikkeling van de voormalige Beecham-site (GSK) aldaar. Op het terrein is nog 60.000 m2 aan ontwikkelingspotentieel beschikbaar. De toevoeging van beide locaties brengt de vastgoedportefeuille van WDP naar een totale oppervlakte in Wallonië van ongeveer 175.000 m2, met een waarde van circa 85 miljoen euro. Dit vertegenwoordigt een stijging met 25 procent in de loop van 2016 in deze regio.

Reageer op dit artikel