nieuws

COD en Borghese verkopen 250 woningen

Beleggingen

Borghese Real Estate en COD herontwikkelen The Green Campus aan het Maanplein in Den Haag tot een dynamisch woon-werkgebied. Met Amvest is de turnkey-koopovereenkomst gesloten voor een deel van de te ontwikkelen woningen. Het betreft 250 appartementen die worden gerealiseerd middels de herontwikkeling van vijf leegstaande kantoorgebouwen

De vrije sector huurwoningen worden turnkey afgenomen door Amvest Investment Management namens een van zijn klanten. De bouw start naar verwachting in het voorjaar van 2017.
Borghese Real Estate en COD hebben The Green Campus onlangs aangekocht. The Green Campus is een grootschalig kantorencomplex dat is ontwikkeld voor KPN in de periode van 1999 tot 2001. De Campus bestaat uit twaalf gebouwen van in totaal 80.000 m2 en is gelegen in een parkachtige omgeving met waterpartijen en terrassen. Tevens is het volledige complex gebouwd op een ondergrondse parkeergarage die ruimte biedt aan 950 parkeerplaatsen. Het complex zal herontwikkeld worden tot een gebied met een mix van wonen en werken, passend in de totale herontwikkeling van het gebied De Binckhorst.
Borghese Real Estate en COD zijn in dit verkoopproces geadviseerd door NautaDutilh, BNP Paribas Real Estate en Nadorp Investment Services. Juridisch werd Amvest geadviseerd door Osborne Clarke.

Reageer op dit artikel