nieuws

Certitudo verkoopt 139 appartementen in Den Bosch

Beleggingen

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger in Den Bosch, heeft een deel van zijn woningportefeuille bestaande uit 139 huurappartementen in De Bosch verkocht aan een family office voor ruim 20 miljoen euro.

Dit deel van iResidence Portfolio I bestaat uit zelfstandige huurappartementen, gelegen in twee naastgelegen objecten aan Kooikersweg 1 (De Hertogh) en Kooikersweg 101 (De Hertogin). De voormalige belastingkantoren zijn getransformeerd naar duurzame en luxe afgewerkte huurappartementen voor de young professional. Certitudo Capital blijft langdurig het assetmanagement doen voor deze objecten onder zijn iResidence label.

Met deze verkoop heeft Certitudo Capital een start gemaakt met de verkoop van zijn iResidence-portefeuille, die voor de komende jaren zal bestaan uit 2.500 huurwoningen verdeeld over diverse middelgrote steden in Nederland. De aankomende jaren zal

Certitudo zich naast zijn lopende portefeuille blijven richten op de transformatie van leegstaande kantoren naar hoogstaande duurzame middeldure huurappartementen.

De verkoop werd begeleid door DTZ Zadelhoff te Amsterdam. Koper werd juridisch bijgestaan door Van Heeswijk Notarissen BV te Rotterdam. 

Reageer op dit artikel