nieuws

De Hoge Dennen koopt winkelcomplex Beuningen

Beleggingen

De Hoge Dennen Vastgoed heeft voor 7,1 miljoen euro (Kadaster) in Beuningen een winkelcomplex gekocht waarin een supermarkt van Albert Heijn is gevestigd. De verkoper is een institutionele belegger.

Tot het object behoren ook vier winkels die zich richten op andere dagelijkse boodschappen. De verwerving past binnen de door De Hoge Dennen Vastgoed geformuleerde strategie van groei en schaalvergroting binnen de vastgoedportefeuille. Het object omvat in totaal  2.800 m2 winkelruimte waarvan 2.300 m2 in gebruik is bij Albert Heijn. De aankoop maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Beuningen en ligt tussen twee parkeerterrein waar gratis op maaiveld geparkeerd kan worden.

Het winkelaanbod in het kernwinkelgebied van Beuningen bestaat voor meer dan de helft uit frequent dagelijks boodschappenaanbod. Alle supermarkten die Beuningen heeft zijn in dit kernwinkelgebied zijn gevestigd.

De Hoge Dennen is de beleggings- en investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke. Deze familie startte haar investeringsactiviteiten in 2002 na de verkoop van haar internationale detailhandelsactiviteiten, waaronder de drogisterijketen Kruidvat, de parfumeriezaken ICI Paris XL en het supermarktconcern Groenwoudt. 

De transactie is namens verkoper begeleid door Bouman Visscher Van Limbeek Winkel Vastgoed Adviseurs te Amsterdam. 

Reageer op dit artikel