nieuws

Wooncompagnie verkoopt woningen Purmerend

Beleggingen

Duinweide Investeringen heeft in Purmerend veertien woningen van 130 tot 170 m2 gekocht van woningcorporatie Wooncompagnie.

De initiatiefnemer en beheerder van beleggingsinstellingen plaatst de woningen in fonds Duinweide Woningen I. De woningen zijn gelegen aan het Plateel in Purmerend. Het woningcomplex met een hoogwaardige afwerking is gerealiseerd in 2010. De woningen hebben een gebruiksoppervlak dat varieert van 130 m2 tot 170 m2. De woningen liggen nabij het centrum van Purmerend.

De verkoop van deze woningen past in de strategie van de Wooncompagnie. Met deze transactie geeft Duinweide verder vorm aan haar ambitie om een hoogwaardige portefeuille huurwoningen op te bouwen ten behoeve van haar participanten. TW Residential heeft Duinweide geadviseerd bij de aankoop van het complex, Zuidbroek Notarissen heeft Duinweide Investeringen toezichtrechtelijk geadviseerd. Wooncompagnie is in het verkoopproces geadviseerd door Westvast.

Reageer op dit artikel