nieuws

Hof Capital koopt 68 appartementen in Utrecht

Beleggingen

Hof Capital heeft 68 appartementen en 66 parkeerplaatsen gekocht in het complex City Campus Max in Utrecht. Verkoper is een niet nader genoemde institutionele belegger.

Het aan het Europaplein gelegen complex dateert uit 2009 en omvat in totaal 261 appartementen en 263 parkeerplaatsen. Alle appartementen hebben een energielabel A. Hof Capital is een private investeerder die zich richt op alternatieve investeringen. De dagelijkse leiding is in handen van Alco Pieren en Gerrit Keij. Per investering worden zij bijgestaan door een selecte groep co-investeerders.

Wolf Huisvestingsgroep gaat voor Hof Capital de verhuur en opzeggingen verzorgen in City Campus Max. De beloningsstructuur voor deze portefeuille van 68 woningen voor studenten en starters is prestatiegericht. Houthoff Buruma voorzag Hof Capital van juridisch advies en ABN Amro verleende de financiering. Colliers International heeft het verkoopproces voor de verkoper begeleid.

Reageer op dit artikel