nieuws

CK Capital koopt voor 12 miljoen kantorencomplex Breda

Beleggingen

Zorgverzekeraar CZ verkocht vier gekoppelde kantoorgebouwen aan Chasséveld 17 in Breda voor 12 miljoen euro (Kadaster) aan CK Capital Partners. Het gaat om 9.706 m2 kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen.

CK Capital koopt voor 12 miljoen kantorencomplex Breda

In 2014 trok CZ uit de kantoorgebouwen om deze vervolgens te verhuren aan het UWV. Op deze locatie voegde het UWV een deel van haar locaties in Breda samen. De verkoop van de aan het UWV verhuurde objecten in Breda passen in het beleid van CZ om kostenefficiënt gebruik te maken van de ruimten. De organisatie heeft momenteel een winkel-/balieruimte aan Vlaszak 14 in Breda en concentreert haar back-office in Tilburg, Sittard en Goes. DTZ Zadelhoff adviseerde CZ bij deze transactie.

CK Capital Partners is medio 2013 opgericht door Daniel Cohen en Linda Koster. Deze Nederlandse vastgoedbeleggingstak is onderdeel van het Britse Cohen & Company Financial dat voor ongeveer 5 miljard euro assets beheert.

Reageer op dit artikel