nieuws

Cairn verkoopt twee winkelcentra aan Multi Corporation

Beleggingen

Cairn Real Estate heeft de wijkwinkelcentra Crabbehof in Dordrecht en Angelslo in Emmen verkocht aan Multi Corporation.

Cairn verkoopt twee winkelcentra aan Multi Corporation

Winkelcentrum Crabbehof heeft een oppervlakte van 9.895 m2, verdeeld over bijna veertig winkels. Lidl, MCD Supermarkten, Blokker en Op=Op Voordeelshop zijn belangrijke huurders in Crabbehof. Winkelcentrum Angelslo heeft 35 winkels, verdeeld over 8.766 m2 winkelruimte. De belangrijkste trekkers hier zijn Jumbo, Action, Blokker en Hema. Beide winkelcentra hebben een bezettingsgraad van 94 procent.

Met deze verkopen zijn gedurende 2015 drie winkelfondsen van ABN Amro MeesPierson beëindigd, sinds de overname van de vastgoedactiviteiten van ABN Amro MeesPierson door Cairn Real Estate in 2011.

Houthoff Buruma en CVO waren betrokken als adviseur van de kopende partij. CBRE trad tijdens het traject op als adviseur van verkoper, in samenwerking met juridisch adviseur Loyens & Loeff en fiscaal adviseur PwC.

Reageer op dit artikel