nieuws

Bouwinvest koopt nog eens 123 woningen in Zijdebalen

Beleggingen

Bouwinvest heeft namens het Bouwinvest Residential Fund een koopovereenkomst getekend met Hurks en Van Wijnen voor de afname van 123 vrijesector-huurwoningen in fase 3 en 4 van Zijdebalen in Utrecht.

Bouwinvest koopt nog eens 123 woningen in Zijdebalen

Vorig jaar kocht Bouwinvest al 177 vrijesector-huurwoningen in hetzelfde project. Bouwinvest wordt daarmee afnemer van 300 van de bijna 500 woningen in Zijdebalen. De nieuwe woonwijk ligt aan de rand van de historische binnenstad van Utrecht. In totaal bestaat het project uit vier blokken met een mix van koop- en huurwoningen, inclusief startersappartementen.

Het Bouwinvest Residential Fund neemt de 177 vrijesector-huurappartementen die in de eerste fase worden opgeleverd (eind 2016) op in haar portefeuille. Bij oplevering van fase 3 en 4 worden daar 123 woningen aan toegevoegd.

Reageer op dit artikel