nieuws

Woningen in verkochte kantoren Internos

Beleggingen

Internos Global Investors heeft drie kantoren verkocht in Den Haag, Utrecht en De Bilt. Koper Beryllus Gamma transformeert de kantoren naar woningen.

Woningen in verkochte kantoren Internos

Dat laat de Britse vermogensbeheerder weten in een persbericht. Beryllus Gamma is een fonds van Reshape Properties en Atlas Invest. In totaal wil Beryllus 240 woningen realiseren in de kantoren.

In Den Haag wordt een kantoorcomplex herontwikkeld naar vier woonblokken met in totaal 130 woningen. Het gaat om een kantoor van zo’n 11.500 m2 aan Juliana van Stolberglaan 148 in Bezuidenhout. De locatie in Utrecht wordt omgebouwd naar twee blokken met honderd woningen. Het betreft een kantoor van ruim 5.000 m2 aan Lomanlaan 55. In het kantoor in De Bilt is ruimte voor tien eengezinswoningen. Dit kantoor van bijna 3.600 ligt aan Utrechtseweg 340.

Vastgoedmarkt schat de beleggingswaarde van de 230 woningen gezien de locatie in aantrekkelijke woongebieden en dichtbij het centrum op ruim 40 miljoen euro.  Allen & Overy stond Internos bij in deze transactie. BarentKrans vertegenwoordigde Reshape. Bij de Haagse beleggingstransactie werd Internos bijgestaan door Local.

Reageer op dit artikel