nieuws

Warburg-HIH koopt twee kleinere kantoren op de Zuidas

Beleggingen

Cording Real Estate Group heeft, namens zijn klant Warburg-HIH, twee kleinschalige kantoorgebouwen aan de Fred. Roeskestraat op de Zuidas in Amsterdam gekocht van ontwikkelaar All-In Real Estate. Het gaat om de kantoorgebouwen Handel en The Pavilion.

Warburg-HIH koopt twee kleinere kantoren op de Zuidas

Het kantoorgebouw Handel is verkocht voor 11,43 miljoen euro (Kadaster|).  Het is een ontwerp van Gent & Monk architecten. Het gebouw beslaat ruim 2.200 m2 met twintig parkeerplaatsen in de garage onder het gebouw. Handel is volledig verhuurd aan in totaal zeven huurders, waaronder Patrizia.

The Pavilion is een ontwerp van The Powerhouse Company en wordt door All-In Real Estate ontwikkeld in samenwerking met Being development. De oplevering van het gebouw vindt in mei 2016 plaats. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 1.600 m2 en veertien half verdiepte parkeerplaatsen onder het gebouw. Het is volledig verhuurd aan Makerstreet.

HMK Notarissen en DRS begeleidden verkoper All-In Real Estate. De koper is technisch geadviseerd door Stevens Van Dijck; Baker & McKenzie was de notaris. DTZ Zadelhoff adviseerde assetmanager Cording Real Estate Group, namens Warburg-HIH.

Reageer op dit artikel