nieuws

Vesteda neemt bouwproject over van Alliantie

Beleggingen

Vesteda heeft een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 73 middensegment-huurwoningen in Amsterdam Nieuw-West. Vesteda heeft het project overgenomen van woningcorporatie de Alliantie.

De verkoop ligt in lijn met het streven van de Alliantie om institutionele beleggers te betrekken bij grootschalige herstructureringen.

De 73 woningen worden gerealiseerd in de Henri Dunantstraat in de Staalmanpleinbuurt. De Alliantie werkt sinds 2008 samen met stadsdeel Nieuw-West, bewoners en ondernemers aan de vernieuwing van de Staalmanpleinbuurt. De vernieuwing vindt plaats in fasen en wordt in de komende jaren afgerond. De oplevering van het project is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017. Slokker Bouwgroep uit Huizen is verantwoordelijk voor de bouw.

Reageer op dit artikel