nieuws

Trivestor koopt elf Rotterdamse objecten

Beleggingen

Trivestor Groep heeft elf objecten in Rotterdam gekocht voor 2.925.000 euro. De verkoper is een particuliere belegger.

Trivestor koopt elf Rotterdamse objecten

Dat blijkt uit de akte van levering. In een persbericht meldt Trivesto de koop van acht gerenoveerde, historische panden aan de Maaskade en de Prins Hendrikkade op het Noordereiland in Rotterdam met 29 verhuurde woningen en drie commerciële ruimten. Blijkens de akte van levering omvatte de portefeuille ook twee panden aan Zuidhoek 42AB en Zuidhoek 44AB en een benedenwoning aan de Tallingstraat 140A, alle drie in de Rotterdamse wijk Charlois. De panden op het Noordereiland liggen aan Maaskade 82AB, 83AB, 94AB, 109AB, 111AB en 138AB, Maaskade 95AB / Cornelis Trompstraat 2 en Prins Hendrikkade 111AB.

De overdracht werd verzorgd door Van der Straaten Notarissen te Mijnsheerenland. Ons Bezit Beleggingen, onderdeel van de Trivestor Groep, neemt de panden in exploitatie. Trivestor meldt het pand Maaskade 105 eerder al gekocht te hebben om er om vanaf volgend jaar zelf kantoor te houden.

Reageer op dit artikel