nieuws

Savills betaalt 14 miljoen voor 6.000 m2 retail Tilburg

Beleggingen

Savills Investment Management heeft 14 miljoen euro betaald voor het 6.000 m2 grote wijkwinkelcentrum dat deel uitmaakt van retailpark Aabe Fabriek in Tilburg.

Savills betaalt 14 miljoen voor 6.000 m2 retail Tilburg

Dat blijkt uit de akte van levering die het Kadaster in zijn database vermeldt. Op 6 november maakte Savills IM bekend middels het European Retail Fund de 30.000 m2 grote retailontwikkeling van Rialto Vastgoedontwikkeling te hebben aangekocht. Het winkelproject wordt in drie fases geleverd. Voor de eerste al opgeleverde fase van 6.000 m2 heeft de vermogensbeheerder volgens Kadaster-cijfers 14 miljoen euro betaald.

De tweede en derde fase worden tussen april 2016 en 2017 aan Savills IM geleverd. Wat de totale koopsom is, willen betrokken partijen niet zeggen. Naar verluidt zou Rialto Vastgoedontwikkeling in totaal rond de 46 miljoen euro ontvangen voor het te realiseren retailpark van 30.000 m2. Rialto kocht de ontwikkeling in 2013 voor een onbekend bedrag van Bouwinvest, dat de ontwikkeling niet meer in de fondsstrategie vond passen.

Reageer op dit artikel