nieuws

Mayfield verkoopt 3.500 m2 kantoren Arnhem

Beleggingen

Mayfield Asset and Property Management heeft voor haar opdrachtgever DPC Vermeer twee kantoorgebouwen aan Vlaardingenweg 7 en 11 in Arnhem verkocht.

Mayfield verkoopt 3.500 m2 kantoren Arnhem

De koper is een niet nader genoemde particuliere belegger. Het kantoor aan Vlaardingenweg 7 meet 1.400 m2 en aan Vlaardingenweg 11 gaat het om 2.100 m2.

Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, adviseerde Mayfield bij deze transactie. Het kantoorgebouw aan Vlaardingenweg 11 is recentelijk door Strijbosch Thunnissen langjarig verhuurd aan GSBB, dat aan Vlaardingenweg 7 is verhuurd aan de Korein Groep.

Mayfield is een onafhankelijke Asset en Property Manager met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van 2 miljoen vierkante meter commercieel vastgoed.

Reageer op dit artikel