nieuws

Lenferink Groep koopt klooster in Tegelen

Beleggingen

Voor een bedrag van 712.500 euro heeft de Lenferink Groep Zwolle een voormalig klooster in Tegelen aangekocht.

Aan Sint Annastraat 71 in het hart van Tegelen ligt het voormalige klooster van de Nederlandse Communiteit van de Congregatie der Zusters van de Goddelijke Voorziening. De Lenferink Groep heeft voor een van haar dochtermaatschappijen dit voormalige klooster aangekocht. Het complex beschikt over een souterrain, begane grond, eerste en tweede verdieping en wordt op korte termijn herontwikkeld tot zorghotel. Gezien de ligging van het klooster in het volwassen groen en het ruime buitenterrein is het object hiervoor uitstekend geschikt. Het klooster is per 1 november 2015 langjarig verhuurd door een zorgpartij, die ook zorghuizen exploiteert in Tienray en Roermond.

Reageer op dit artikel