nieuws

Duinweide koopt winkel in Haagse Theresiastraat

Beleggingen

Duinweide heeft voor 1,95 miljoen euro een te realiseren winkelruimte gekocht aan Theresiastraat 145 in Den Haag.

Duinweide koopt winkel in Haagse Theresiastraat

Het object met een oppervlakte van ruim 1.400 m2 is voor lange tijd verhuurd aan supermarktketen Hoogvliet. Het gaat om een in 1896 en 1897 gebouwd Rijksmonument dat eerst dienst deed als stadsmanege. De verkoper, Exploitatie- en Beleggingsmaatschappij Wassenaar, zal het pand volledig renoveren en turn-key opleveren. De werkzaamheden zijn begin november van start gegaan en zullen naar verwachting in maart 2016 klaar zijn.

De aankoop vond plaats namens het fonds Duinweide Supermarkten. SuperVastgoed makelaardij trad bij de verhuur en de verkoop op namens Exploitatie- en Beleggingsmaatschappij Wassenaar. Zuidbroek Notarissen heeft Duinweide Investeringen toezichtrechtelijk geadviseerd en Van de Velde & Van de Velde Notarissen heeft de overdracht namens Duinweide Supermarkten begeleid. 

Reageer op dit artikel