nieuws

Delta Lloyd koopt 183 woningen van Green

Beleggingen

Delta Lloyd Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met Green over de aankoop van een portefeuille van 183 woningen verspreid over meerdere complexen in Nederland.

Het betreft een relatief nieuwe portefeuille met bouwjaren variërend van 2007 tot 2011. Onder de verkochte panden is de woontoren van 85 woningen in Capelle aan den IJssel. Daarnaast betreft het appartementen in Den Bosch, Vleuten, Middelburg, Venray en Borne. De woningen zijn nagenoeg allemaal verhuurd. Een deel van de complexen is gesitueerd boven nieuw gerealiseerde winkelcentra.

Igno Schings, manager bij Delta Lloyd Vastgoed: ‘Deze aankoop past in het beleid van Delta Lloyd om haar woningportefeuille verder uit te breiden. Wij zijn het afgelopen jaar in staat geweest om een aantal goede projecten te verwerven. Op korte termijn zullen wij meer transacties bekendmaken.’ Capital Value begeleidde Delta Lloyd Vastgoed bij de aankoop van de portefeuille. Cushman & Wakefield trad op voor Green.

Anders dan in de markt gebruikelijk is, weigert een woordvoerder van Delta Lloyd enige indicatie te geven van de huurprijzen. 

Reageer op dit artikel