nieuws

Built to Build koopt voor 14 miljoen woningen Nijmegen

Beleggingen

Built to Build heeft 126 woningen, bijbehorende bergingen en 64 garages in Nijmegen gekocht. De koopsom bedroeg 14 miljoen euro kosten koper.

Dat meldt Appelhoven Vastgoedadviseurs, die Built to Build bij deze aankoop heeft begeleid. De woningen liggen in een groene omgeving op redelijke afstand van het centrum van Nijmegen. Dankzij de gunstige demografische ontwikkelingen in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen en door de aanhoudende vraag naar betaalbare huurwoningen, heeft Built to Build een voor de lange termijn bestendig beleggingsproduct gekocht, aldus Appelhoven.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de transactie namens de koper begeleid. Prime IM Europe uit Arnhem adviseerde de verkoper, die anoniem wilde blijven.

Reageer op dit artikel