nieuws

Woningplan voor schoollocatie in Eindhoven

Beleggingen

Het Summa College en CRA Vastgoed hebben een koopovereenkomst gesloten voor de schoollocatie aan de Van Vorststraat in Eindhoven.

Woningplan voor schoollocatie in Eindhoven

Voor het terrein met een oppervlak van ongeveer 3 hectare in Woensel-Zuid wordt een woningbouwplan ontwikkeld en gerealiseerd. Om deze herontwikkeling mogelijk te maken, vindt momenteel afstemming plaats met de gemeente Eindhoven. Een deel van het gebouw wordt gebruikt door School 23, waar voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs op niveau 1 en loopbaantrainingen worden aangeboden. Het Summa College zal zorg dragen voor een adequate huisvesting van School 23 voor het eind van schooljaar 2016-2017. Vanaf eind 2016 tot en met 2018 wordt het gebied gefaseerd ontwikkeld. CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep.

Reageer op dit artikel