nieuws

Vivesta koopt 44 woningen van particuliere belegger

Beleggingen

Vivesta Woningen I CV heeft een woningportefeuille met 44 woningen in Midden- en Oost-Nederland gekocht van een particuliere belegger.

De verschillende woningcomplexen bestaan voornamelijk uit verhuurde eengezinswoningen. De woningen liggen in Epe, Harderwijk, Zwolle en Zevenaar en worden deels in de vrije sector en voor een deel in het sociale segment verhuurd.

Vivesta-vennoot Gerard Wagteveld is tevreden met de aankoop. ‘Deze transactie past binnen onze strategie om meer in grondgebonden woningen te beleggen. Vivesta wil verder uitbreiden met woningbeleggingen met daarbij het accent in de Randstad.’ Vivesta belegde eerder voornamelijk in retail, stelt medevennoot Aart de Jong. ‘Maar we zijn nu ook enige tijd actief op de woningmarkt. Deze woningen zijn goed verhuurd. Wij hebben als doel ze langdurig te exploiteren.’

De aankoopprijs is niet bekendgemaakt. Waardevast adviseerde Vivesta bij de aankoop. Van Putten van Apeldoorn notarissen en adviseurs begeleidden het juridische traject.

Reageer op dit artikel