nieuws

Nedstede koopt panden van Generali

Beleggingen

Nedstede Groep verwerft een portefeuille bestaande uit twee kantoorgebouwen en meerdere retailobjecten in Amsterdam.

Nedstede koopt panden van Generali

Verkoper is de combinatie Tristan Capital Partners en Timeless Investments (EPISO 4 LEO) die de objecten eerder verkreeg door de verwerving van de Leone Portfolio, beter bekend als de Generali portefeuille. Het betreft Koningslaan 58-60, Amstel 212a-214 / Herengracht 598-600, Rokin 18, Reguliersbreestraat 36, Valkenburgerstraat 1, 23, 67, 123, 167, 201 en 223A-D, en Markenplein 30 in Amsterdam. Het transactievolume bedraagt ongeveer 26 miljoen euro. Nedstede Groep heeft de ambitie om de bestaande portefeuille binnen een jaar uit te breiden met een volume van 50 tot 60 miljoen euro.

Spring Real Estate en Fort Advocaten adviseerden Nedstede Groep tijdens deze transactie. Houthoff Buruma begeleidde de verkoper.

Reageer op dit artikel