nieuws

ASR koopt winkels in Den Bosch en Oss voor 4,8 miljoen

Beleggingen

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft twee winkelpanden gekocht in Den Bosch en Oss voor 4,8 miljoen euro.

Dat blijkt uit de akte van levering. Het pand aan Markt 11 in Den Bosch kostte 4.250.000 euro en de prijs voor de winkel aan Heuvel 22 C/D in Oss bedroeg 570.000 euro. Verkoper van de objecten is Delta Lloyd Vastgoed Winkels. De transactie werd verzorgd door JLL en KroesePaternotte. Houthoff Buruma trad op als notaris. 

Volgens JLL heeft de winkel in Den Bosch een bruto verhuurbare oppervlakte van 1.236 m2, verdeeld over drie bouwlagen. De huurder is Costes, een modebedrijf van tien voormalige medewerkers van The Sting. De winkel in Oss heeft een bruto verhuurbare oppervlakte van 1.202 m2, verdeeld over vijf bouwlagen. Vögele is de huurder.

Reageer op dit artikel