nieuws

Altera koopt 63 appartementen Hoofddorp

Beleggingen

Altera Vastgoed heeft overeenstemming bereikt met IBB Kondor over de verwerving van 63 appartementen en parkeerplaatsen in het plan Portale in het centrum van Hoofddorp.

De 63 appartementen, met een gemiddelde gebruiksoppervlakte van 91 m2, zijn verdeeld over twee gebouwen, die komen te staan op een eigen parkeergarage en een afgesloten fietsenberging op maaiveld. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon van 8 tot 22 m2. Het project is gesitueerd op de hoek van de Hoofdweg en het Burgemeester Van Stamplein.

De locatie ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer, nabij voorzieningen in het centrum van Hoofddorp. Portale komt tegenover winkelcentrum De Vier Meren en schouwburg De Meerse. Bouwbedrijf IBB Kondor verwacht nog in december te beginnen met bouwen. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2017.

Reageer op dit artikel