nieuws

Particulieren kochten winkelcentrum Dr Struyckenplein Breda

Beleggingen

Ontwikkelingscombinatie Dr. Struyckenplein vof (een samenwerking tussen Nederlandse Bouw Unie en WonenBreburg) heeft het gelijknamige winkelcentrum in Breda verkocht aan een groep particuliere beleggers.

Het winkelcentrum ligt in de wijk Heuvel. Na de herontwikkeling bestaat het plein uit drie bouwblokken met commerciële ruimten en 211 appartementen. Het winkelcentrum heeft een omvang van ongeveer 4.350 m2 en huisvest twee supermarkten. Op dit moment is er nog ongeveer 90 m2 beschikbaar voor verhuur. Het winkelcentrum wordt officieel geopend op 22 februari 2014.

In de andere twee bouwblokken is nog 260 m2 beschikbaar met verschillende gebruiksmogelijkheden en 320 m2 kantoorruimte. De complete herontwikkeling is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2015 gereed.

DTZ Zadelhoff adviseerde de verkoper, Ontwikkelingscombinatie Dr. Struyckenplein, bij deze transactie.

Reageer op dit artikel