nieuws

COA verkoopt kantoorpand in Apeldoorn

Beleggingen

Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) heeft in Apeldoorn het uit twee panden bestaande Loolaan 59 verkocht. Het is in korte tijd de tweede transactie voor het COA in Apeldoorn. De twee kantoorpanden staan op een kavel van circa 8.500 m2 en tellen in totaal circa 1.600 m2 VVO.

COA verkoopt kantoorpand in Apeldoorn

Mannes Smelt, verkopend makelaar van Thoma Bedrijfsmakelaars, meldt dat de koper van plan is om het historische rijksmonument te renoveren en er appartementen voor dementerende ouderen in te realiseren. De koper is een combinatie tussen Frank van Berlo en bouwbedrijf Nikkels uit Twello. De koopsom is niet bekendgemaakt. Thoma Bedrijfsmakelaars is voor het COA ook in vergaande onderhandeling voor de verkoop van de panden aan de Boszichtlaan 4, Loolaan 32 en Loolaan 44.

Reageer op dit artikel