nieuws

Vastned koopt vijf Utrechtse winkelpanden

Beleggingen

Winkelvastgoedbelegger Vastned heeft de winkelpanden Oudegracht 124, 157, 159, Steenweg 31-33 en Bakkerstraat 16 in de historische binnenstad van Utrecht verworven. Het investeringsbedrag en de verkopende partij(en) zijn niet bekendgemaakt.

Vastned koopt vijf Utrechtse winkelpanden

Vastned breidt met deze acquisities zijn portefeuille in het oude stadscentrum van Utrecht uit naar negentien high street shops, die onder meer verhuurd zijn aan populaire modemerken.

Oudegracht 124 vormt samen met Oudegracht 126, dat al in bezit is van Vastned, een dubbelpandige winkelunit, die is verhuurd aan Sissy Boy. De winkels aan de Oudegracht 157 en 159 zijn verhuurd aan drogisterijketen Kruidvat en de Nederlandse jeansfashionketen Chasin. Deze objecten bevinden zich tussen de high street shops van Vastned: Oudegracht 161, dat onlangs werd verhuurd aan Pull & Bear en Oudegracht 155, waar Mango zit. De winkeloppervlakten bedragen respectievelijk 220 m2 en 189 m2. De high street shops zijn volgens Vastned momenteel onder de marktwaarde verhuurd, waardoor er in de toekomst ruimte is voor verdere waardecreatie.

Steenweg 31-33 is marktconform verhuurd aan H&M en heeft een oppervlakte van ongeveer 540 m2 op de begane grond en 251 m2 op de eerste verdieping. De high street shop aan de Bakkerstaat 16 is meerjarig verhuurd aan T-Mobile. De winkel heeft een oppervlakte van 100 m2 op de begane grond en een opslagruimte van 20 m2 op de eerste verdieping.

Reageer op dit artikel