nieuws

Synchroon verkoopt winkelcentrum Schaesberg fase 2

Beleggingen

Projectontwikkelaar Synchroon realiseerde in samenwerking met de gemeente Landgraaf en Heemwonen het nieuwe woon- en winkelhart van Schaesberg. Het plan betreft de vernieuwing en uitbreiding van het bestaande winkelbestand aan de Hoofdstraat in het centrum van Schaesberg.

Synchroon verkoopt winkelcentrum Schaesberg fase 2

Het centrum heeft hiermee een aantrekkelijk hart met een gevarieerd winkelaanbod gekregen. Sinds de oplevering van fase twee in het eerste kwartaal van 2013, heeft Schaesberg een nieuw volwaardig centrumgebied met ruim 6.000 m2 winkel- en boodschappengemak. Een deel van de winkels van fase twee, totaal 1.499 m2 BVO met vestigingen van Action, Bofashion en Hendriks Bloemen, is op 30 oktober verkocht aan J.M.E. Holding uit Echt. De verkoopprijs is niet bekend gemaakt. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, bemiddelde namens Synchroon bij de verkoop.

Reageer op dit artikel