nieuws

Capital Value verkoopt 91 eengezinswoningen

Beleggingen

Capital Value heeft namens een van haar opdrachtgevers 91 eengezinswoningen verkocht in Schagen. De woningen liggen aan de Patrijzenhof in de wijk Waldervaart, ten westen van het centrum en zijn verkocht aan een particuliere belegger.

Capital Value verkoopt 91 eengezinswoningen

Volgens Capital Value neemt de vraag naar verhuurde woningen nog steeds toe. Veel particuliere beleggers willen de portefeuille uitbreiden of willen toetreden in dit segment. Vooral verhuurde eengezinswoningen zijn gewild. Volgens de gegevens van Capital Value vinden er in dit segment dit jaar een record aantal transacties plaats. Uit eerder onderzoek bleek dat particuliere beleggers, institutionele beleggers en buitenlandse investeerders meer willen beleggen in verhuurde woningen. De Brauw Blackstone Westbroek trad op als juridisch adviseur.

Reageer op dit artikel