nieuws

APF International verwerft kantoorgebouw in Rijswijk

Beleggingen

APF International heeft voor een van de beleggingsfondsen onder haar management een langjarig verhuurd kantoorgebouw verworven. Het pand is in gebruik als het hoofdkantoor van Stichting Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen.

Het moderne gebouw bestaat uit 4.184 m2 en 48 parkeerplaatsen. Het pand ligt aan de Sir Winston Churchilllaan 297 in het centrum van Rijswijk, vlakbij het station. Verkoper is de Duitse fondsenbouwer HCI. De koopsom werd niet bekend gemaakt.

APF International is investment manager voor onder andere Fotex Holding S.E, een in Luxemburg genoteerd beursfonds. Daarnaast initieert APF vastgoedfondsen voor vermogende particulieren. APF International is voornemens de beleggingsportefeuille (circa 500 miljoen) de aankomende periode verder uit te breiden voor haar nieuw te initiëren vastgoedfondsen en institutionele beleggingsfondsen. DTZ adviseerde de verkoper, HCI. Albers & van Tienen notarissen adviseerde de koper.

Reageer op dit artikel