nieuws

Syntrus Achmea koopt 48 woningen

Beleggingen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance koopt 48 eengezinswoningen in Eilanden van Berkel (Berkel en Rodenrijs). Het gaat om de laatste 48 woningen in het plan, dat in totaal 80 woningen telt, verdeeld over vijf schiereilanden.

Syntrus Achmea koopt 48 woningen

Dit voorjaar begon Blauwhoed met de verkoop van de eerste 32 eengezinswoningen in Eilanden van Berkel. Deze waren erg gewild en binnen twee maanden allemaal verkocht.

Eilanden van Berkel is een ontwikkeling van Blauwhoed en MN. Beide partijen werken samen in de ontwikkelmaatschappij Staalblauw Berkel Grond CV en realiseerden de afgelopen tien jaar samen al ongeveer 1.300 koopwoningen in Meerpolder. In 2012 hebben zij hier nog de vierde fase van het bijzondere woondomein Parkwijk opgeleverd, bestaande uit 28 koopwoningen en 72 huurwoningen. Deze huurwoningen waren destijds binnen enkele maanden volledig verhuurd.

Met huren van 680 tot 1.000 euro richt Syntrus Achmea zich op de groep starters die (nog) niet willen kopen. De bouw begint naar verwachting in december 2013 en wordt uitgevoerd door Vorm Bouw.

Reageer op dit artikel