nieuws

zorginstelling koopt kantoorvilla in nijmegen

Beleggingen

Stichting De Waalboog Zorg, Welzijn en Wonen koopt van Welzijnsvereniging Villandry de monumentale kantoorvilla aan Bosweg 160 te Nijmegen.

De Waalboog biedt cliënten op en vanuit drie locaties in Nijmegen een breed pakket aan zorgvoorzieningen en aanvullende diensten, waaronder: verpleeghuiszorg, palliatieve zorg, zorg jong dementerenden, woonzorgcentra, dagbehandeling en zorg aan huis. Welzijnsvereniging Villandry is gelieerd aan de Nederlandse Spoorwegen die de villa bouwde rond 1930 voor een kinderherstellingsoord voor spoorweg- en trampersoneel. De transactie omvat een kantoorvilla van 950m2 kantoorruimte, een parkeerterrein beide gelegen op een perceeloppervlakte van 17.500m2. De gerealiseerde koopsom werd niet bekendgemaakt. Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) in Nijmegen adviseerde de koper. Verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff in Arnhem.

Reageer op dit artikel