nieuws

white estate investments koopt bloeyendael i

Beleggingen

White Estate Investments heeft op kantorenpark Rijnsweerd te Utrecht het gebouw Bloeyendael I overgenomen van ING Dutch Office Fund.

In maart van dit jaar kocht White Estate Investments ook al het naastgelegen verbonden pand van ING Dutch Office Fund (Bloeyendael II).Bloeyendael I, gelegen aan de Archimedeslaan 21, bevat een verhuurbaar vloeroppervlakte van ongeveer 8.624 m2 kantoorruimte. Aan de buitenzijde van het gebouw bevindt zich op eigen terrein een parkeergelegenheid voor zo’n 222 parkeerplaatsen. De huurder is PricewaterhouseCoopers welke nog een huurcontract heeft tot 23 april 2007. De totale jaarhuur bedraagt 1.687.569 euro (ex btw). Een koopbedrag is niet naar buiten gebracht.In de loop van komend jaar zal PricewaterhouseCoopers gaan verhuizen naar een nieuwbouwlocatie even verderop gelegen op Rijnsweerd. Er hebben zich reeds diverse kandidaten gemeld voor Bloeyendael I.

Reageer op dit artikel