nieuws

WEI koopt Burger King-complex in Schiedam

Beleggingen

White Estate Investments heeft het bestaande bedrijfscomplex aan de ’s Gravenlandseweg/hoek Calandstraat aangekocht met een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 5135 m2.

Het complex is op zichtlocatie gelegen aan de A20 (afslag Schiedam) en bestaat uit een zogenaamde Drive Thru en een restaurant die beide voor vijftien jaar zijn verhuurd aan Burger King Nederland. Verder wordt circa 2900 m2 omgebouwd tot een wasstraat onder de formule Bob’s Carwash die conform planning 1 oktober zal worden geopend. De looptijd van dit contract bedraagt tien jaar. De overige circa 1500 m2 bedrijfsruimte is nog beschikbaar voor verhuur en de betreffende huurverplichting is door de verkoper voor vijf jaar gegarandeerd. Het bruto aanvangsrendement vrij op naam bedraagt circa 8,3 procent.Overzier Property Consulting is als makelaar opgetreden voor de kopende partij en De Bruin Vastgoed uit Utrecht namens de verkoper.

Reageer op dit artikel