nieuws

vestia koopt w-complex binckhorstlaan

Beleggingen

De private belegger David Hart – en dus niet de David Hart Group – en de Baris Group hebben het W-complex op bedrijventerrein De Binckhorst in Den Haag verkocht aan woningcorporatie Vestia.

De overeengekomen prijs ligt rond de 14,1 miljoen euro. Het complex bestaat uit drie gebouwdelen met in totaal 31.735 m2 kantoorruimte en 3.225 m2 bedrijfsruimte. De Baris Groep kocht het W-complex in 2003 van KPN. Hart nam het daarna voor een deel weer over van de Baris Groep. Wat Vestia met het complex gaat doen, is niet bekend. KPN huurt het pand op het terrein nu nog voor een deel, en het is nu nog niet zeker of het huurcontract wordt verlengd. Aangenomen wordt dat Vestia als woningcorporatie een langetermijnvisie op het terrein heeft met nieuwe woningontwikkeling en mogelijk ook wat commercieel vastgoed.

Reageer op dit artikel