nieuws

Vesteda koopt twee woontorens in Stadshart Almere

Beleggingen

Belegger Vesteda heeft twee woontorens gekocht in het Stadshart Almere van ontwikkelaar Almere Hart.

De twee torens, Side By Side geheten, bevatten samen 154 luxe huurappartementen. In de plint van de torens zijn algemene voorzieningen gepland, zoals een overdekt zwembad, fitnessruimte, een sauna en expositie- en vergaderruimte. De torens, die 65 meter hoog zijn en 23 verdiepingen tellen, liggen aan de rand van het nieuwe Stadshart, direct aan het water, en zijn voorzien van een privé-aanlegsteiger. Ontwikkelaar Almere Hart, een samenwerkingsverband van MAB en Blauwhoed Eurowoningen, doet geen uitspraken over de verkoopprijs. MAB is in dit project vooral verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afzet van het commerciële deel van het programma, Blauwhoed Eurowoningen voor de ongeveer 850 woningen die in het Stadshart worden gerealiseerd. De bouw van de torens begint in het tweede kwartaal van 2004, de oplevering is gepland in het derde kwartaal van 2006. Het ontwerp is van Frits van Dongen van Architecten Cie.

Reageer op dit artikel