nieuws

verkoop winkelportefeuille holland immo group

Beleggingen

Op vrijdag 15 december heeft de verkoop plaatsgevonden aan Achmea Vastgoed van de door Holland Immo Group VII/Winkelfonds Zuidplein CV gehouden winkelbelegging in Rotterdam.

Het betreft 39 winkelunits in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam met een totale winkeloppervlakte van ongeveer 4.300 m2. Bekende huurders zijn H&M, Trekpleister en Siebel. Het fonds heeft zijn gehele beleggingsportefeuille verkocht en zal vervolgens worden ontbonden. Voor de beleggers in dit fonds komt het gerealiseerde totaalrendement na deze verkoop neer op 23,5 procent op jaarbasis, ruimschoots boven het prognoserendement van 14,3 procent op jaarbasis. Bij deze transactie trad Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars uit Eindhoven op namens Holland Immo Group. Simmons & Simmons trad bij deze verkoop namens het fonds op als juridisch adviseur.

Reageer op dit artikel