nieuws

verkoop twee kantoorgebouwen den bosch

Beleggingen

Een particuliere belegger uit Amsterdam heeft twee onverhuurde kantoorgebouwen in Den Bosch verkocht.

Het betreft de panden aan de Eekbrouwersweg 6/6a en de Oude Vlijmenseweg 112. Het pand aan de Eekbrouwersweg heeft een verhuurbare oppervlakte van 2200 m2 met 44 parkeerplaatsen. Het pand aan de Oude Vlijmenseweg heeft een verhuurbare oppervlakte van 1600 m2 met 28 parkeerplaatsen.Koper van de Eekbrouwersweg is een samenwerkingsverband tussen Kadans Vastgoed uit Haaren (NB) en een particulier uit Den Bosch. Zij werden geadviseerd door RSP Makelaars uit Den Bosch. Koper van het pand aan de Oude Vlijmenseweg is eveneens een particuliere belegger. RSP Makelaars Den Bosch bracht de verkooptransactie tot stand. Verkoper kocht beide panden overigens eind 2005 in een portefeuille met diverse objecten van AZL Kantoren. Op verzoek van partijen worden de verkoopprijzen niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel