nieuws

vastned o/i koopt rotterdams kantoorpand

Beleggingen

VastNed Offices/Industrial heeft een koopovereenkomst getekend voor de verwerving van het KPMG-pand aan de K.

. van der Mandelelaan 41 te Rotterdam voor 17,7 miljoen euro inclusief aankoopkosten. Verkoper is het in Amsterdam gevestigde White Estate Investments. Het kantoorpand is gelegen in Brainpark I (alwaar tevens het hoofdkantoor van VastNed Offices/Industrial is gevestigd). De verhuurbare vloeroppervlakte van het pand bedraagt ongeveer 7400 m2 met in totaal 162 parkeerplaatsen. Het object is momenteel verhuurd aan het internationale accountants- en advieskantoor KPMG. De jaarhuur bedraagt 1,4 miljoen euro en het netto aanvangsrendement 6,9 procent. Naar verwachting zal het kantoorpand, door verhuizing van KPMG naar Brainpark III, over ongeveer twee jaar leegkomen.VastNed Offices/Industrial schat de verhuurkansen voor het object positief in, waarbij een af te sluiten langjarig contract tot waardestijging kan leiden. De aankoop van het object zal worden gefinancierd met vreemd vermogen.

Reageer op dit artikel