nieuws

vastned koopt spaanse winkelpanden

Beleggingen

VastNed Retail heeft in Madrid voor 10 miljoen euro twee winkelpanden gekocht.

Met de aankoop komt de Spaanse vastgoedportefeuille van de Rotterdamse winkelbelegger uit boven 500 miljoen euro. De verworven panden bevinden zich op Calle de Fuencarral 23 en 25, een zeer sterke winkelstraat uitkomend op Gran Via, een van de toplocaties van Madrid. Nummer 23, met een totale oppervlakte van 256 m2, is verhuurd aan de Italiaanse modeketen Replay. Het andere pand omvat 120 m2 en staat momenteel leeg. Het is de verwachting dat deze winkel snel kan worden verhuurd. Op basis van volledige verhuring genereren deze panden een huuropbrengst van 0,5 miljoen euro per jaar. Belastingeffecten in aanmerking genomen bedraagt het netto aanvangsrendement 5,0 procent.

Reageer op dit artikel