nieuws

vastned koopt retail park roermond

Beleggingen

VastNed Retail heeft voor 55,2 miljoen euro Retail Park Roermond verworven.

Het betreft een in de eerste helft van 2008 op te leveren ?state of the art’ontwikkelingsproject voor grootschalige en perifere detailhandel. Retail Park Roermond is een aan de noordoostelijke kant van Roermond te realiseren retailpark met een grote variëteit aan perifere detailhandelsvestigingen. Het park heeft een bruto oppervlakte van 36.200 m2 en heeft 1.250 parkeerplaatsen. De bouw van het project is onlangs gestart. Voor het merendeel van de te verhuren oppervlakte zijn reeds serieuze toezeggingen en/of huurcontracten van nationale en internationale winkelketens (waaronder Media Markt) ontvangen. Het gemiddelde huurniveau zal naar verwachting 105 euro per vierkante meter bedragen, waarmee de totale brutohuuropbrengst uit zal komen op 3,6 miljoen euro per jaar. Het netto aanvangsrendement zal ongeveer 6 procent bedragen. Retail Park Roermond wordt gerealiseerd door de Roermondse projectontwikkelaar Van Pol Participaties in samenwerking met TCN Property Projects uit Utrecht. Het project wordt gebouwd door VolkerWessels.

Reageer op dit artikel