nieuws

vastgoed fundament fonds koopt pand yokogawa

Beleggingen

Het Vastgoed Fundament Fonds heeft een multifunctioneel kantoorgebouw aan de A1 bij Amersfoort gekocht.

Het pand is aangekocht voor 12,25 miljoen euro en staat in het kantorenpark De Hoef. Het markante kantoorgebouw bestaat uit een toren van vijf verdiepingen met een aangebouwde vleugel van twee verdiepingen. De vloeroppervlakte van de kantoor- en bedrijfsruimte is in totaal 10151 m2. Daarbij horen 175 parkeerplaatsen. Het internationale automatiseringsbedrijf Yokogawa heeft sinds september 2005 zijn Europese hoofdkantoor in Amersfoort gevestigd. Het bedrijf is wereldleider in industriële automatisering en services. Yokogawa bestaat sinds 1915 en heeft 132 vestigingen in 28 landen met 19.000 medewerkers. Deze transactie is mede tot stand gekomen door Jones Lang LaSalle.

Reageer op dit artikel