nieuws

triodos vastgoedfonds koopt kantoorpand boxtel

Beleggingen

Sonsbeek Deelnemingen heeft het kantoorpand, gelegen aan de Bosscheweg 107 te Boxtel, verkocht voor 5,6 miljoen euro aan Triodos Vastgoedfonds.

Het betreft een bijzonder duurzaam kantoorgebouw met zo’n 3.700 m2 kantoorruimte. Per 1 januari 2007 huurt BRO, adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening milieu en economie, voor tien jaar ongeveer 2.700 m2 kantoorruimte. De overige ruimte is nog voor zeven jaar verhuurd aan ingenieursbureau De Meent.Triodos Vastgoedfonds is een onderdeel van de Triodos Bank. Deze bank financiert bedrijven, instellingen en projecten met een meerwaarde op sociaal, milieu en cultureel gebied, daartoe in staat gesteld door spaarders en beleggers die kiezen voor maatschappelijk verantwoord of duurzaam ondernemen. Dit is het tiende pand dat door Triodos Vastgoedfonds wordt aangekocht. De vastgoedportefeuille van het fonds heeft nu een totale waarde van 34,6 miljoen euro.

Reageer op dit artikel