nieuws

triodos koopt duurzaam kantoorpand bro

Beleggingen

Triodos Vastgoedfonds koopt het kantoorpand Den Daalder aan de Bosscheweg 107 in Boxtel voor 5,6 miljoen euro van Sonsbeek Deelnemingen.

BRO, een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, verhuist per 1 januari 2007 met 120 medewerkers naar het pand in Boxtel. Reden voor de maatschappelijk verantwoorde bankier om te investeren in dit pand is het duurzame karakter ervan. Het pand heeft een vloeroppervlakte van 3700 m2. De jaarhuurprijs bedraagt 425.000 euro. Naast BRO huurt ook ingenieursbureau De Meent ruimte in het pand.BRO is momenteel gevestigd op twee locaties in Vught. In het pand in Boxtel zijn diverse landschapselementen verwerkt met gebruik van natuurlijke materialen. Meest opvallend aan de buitenzijde zijn de grindgevel en de permanente houten zonwering. Nieuw voor de organisatie zijn de flexibele werkplekken. Daarvoor is gekozen vanwege de integrale dienstverlening van BRO. Adviseurs werken vanuit verschillende disciplines in een telkens wisselende samenstelling aan projecten. Die variëren van het maken van bestemmingsplannen tot het doen van consumentenonderzoeken en het ondersteunen bij de uitvoering van revitaliseringplannen voor bedrijventerreinen. BRO biedt de medewerkers zo een hoogwaardige en prettige ruimte om samen te werken.

Reageer op dit artikel