nieuws

trapezium koopt winkelvastgoed noord-nederland

Beleggingen

Beleggingsmaatschappij Trapezium heeft een kleine portefeuille commercieel vastgoed gekocht.

Een niet nader genoemde eigenaar moest zijn portefeuille op last van de bank via curatoren verkopen. Het gaat om tien winkels en een bedrijfsruimte met een oppervlakte van in totaal 4200 m2, grotendeels gelegen op A2-locaties in Noord Nederland. De koopsom van de portefeuille bedroeg 5,8 miljoen euro bij een markthuurwaarde van ongeveer 430.000 euro. Het merendeel van de objecten is verhuurd aan Intis Networks (KPN Telecom). Al in een eerder stadium bereikte deze met de curatoren overeenstemming over de overname van ongeveer zestig huurovereenkomsten van Foto Kral. De koper werd geadviseerd door Kooistra Feensta makelaars en bank en curatoren werden in deze transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel