nieuws

teesland koopt bedrijfsverzamelgebouw schiphol

Beleggingen

Teesland iOG heeft van Memid Investments een bedrijfsverzamelgebouw in Schiphol Zuid-Oost gekocht.

Het gebouw bestaat uit 6 units met een verhuurbare vloeroppervlakte van 5.115 m2. Met deze acquisitie is een bedrag gemoeid van 5,4 miljoen euro. Blaauwhof makelaars uit Amsterdam heeft bij deze transactie Teesland iOG geadviseerd.Met deze aankoop wordt verdere invulling gegeven aan het fonds EHI van Teesland iOG, een beleggingsportefeuille bestaande uit multi-let light industrial bedrijfsgebouwen. Teesland iOG structureert en beheert beleggingsportefeuilles in geheel Europa op het gebied van onder andere multi-let light industrial bedrijfsgebouwen en heeft kantoren in Londen, Parijs, Berlijn, Kopenhagen, Warschau, Boedapest Brussel en Amsterdam.

Reageer op dit artikel