nieuws

tcn sig real estate koopt eurocentrum

Beleggingen

TCN SIG Real Estate heeft het Eurocentrum aan de Zuidelijke Ringweg in Groningen gekocht van het Spoorweg Pensioen Fonds.

Het kantorencomplex Eurocentrum bevindt zich op een zichtlocatie van ongeveer 2 hectare, met circa 15.000 m2 kantoorruimte. Het complex is gelegen op steenworp afstand van het in ontwikkeling zijnde Europapark en op fietsafstand van de binnenstad. Het aankoopbedrag is niet bekendgemaakt.TCN SIG Real Estate gaat zich in samenspraak met de Gemeente Groningen oriënteren op een nieuwe invulling van de omgeving, terrein en de gebouwen. Het complex bestaat op dit moment uit vier afzonderlijke bouwdelen. Bij de nieuwe invulling van het complex kan naast kwalitatieve kantoorinvulling ook gedacht worden aan leisure en business-to-business. TCN SIG Real Estate heeft architectenbureau Müller en Reinman in Berlijn gevraagd om hun visie te geven op het terrein en de gebouwen.

Reageer op dit artikel