nieuws

TCN Property Projects/Pricoa verkopen Plein Westermaat in Hengelo aan Deka Immobilien

Beleggingen

De ontwikkelaars TCN Property Projects en het Britse Pricoa verkopen Retail Park Plein Westermaat in Hengelo aan de Duitse belegger Deka Immobilien.

Dit retailpark bestaat uit drie fasen, waarvan de tweede fase van 25.000 m2 net is voltooid. Deze tweede fase van Plein Westermaat gaat begin mei open. De Ikea van fase 1 is reeds open. Een prijs voor de overname van de tweede fase is door de betrokken partijen niet bekend gemaakt. Retail Park Plein Westermaat ligt langs de A1 bij Hengelo. Het project is een ontwerp van Mecanoo Architects en heeft anchor tenants als Ikea (eerste fase), Praxis en MediaMarkt. Ook is er een grote Life Fit-sport & health centre. Deka Immobilien heeft ook een optie genomen op de derde fase van Plein Westermaat. Rotterdam Properties heeft bi j de transactie opgetreden als adviseur. TCN zal het beheer over Plein Westermaat blijven voeren en zal zo snel mogelijk – maar uiterlijk voor het einde van 2005 – met de derde fase (20.000 m2) beginnen. Deze derde fase zal een mix van leisure en winkelfuncties omvatten.

Reageer op dit artikel